Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat uw zonnepanelen tijdelijk moeten worden verwijderd. Alle informatie daarover vindt u op deze pagina.

Jazeker. Wij zijn officieel VELUX dealer. Wanneer wij uw dakraam vervangen, plaatsen wij dan ook graag uw raamdecoratie met 10% korting t.o.v. de adviesverkoop-prijs. De raamdecoratie van uw oude dakraam kan helaas niet worden overgezet op uw nieuwe dakraam (glasmaat is groter geworden). De hele prijslijst vindt u hier.

Ja, ons bedrijf is helemaal ingericht op het vervangen van VELUX dakramen. Zo kunnen wij de snelheid en kwaliteit leveren voor deze dienst. Als u een ander merk dakraam heeft dat aan vervanging toe is, of u wilt een nieuw dakraam laten plaatsen, dan vindt u via deze link eenvoudig een VELUX montagepartner.

Het vervangen van een VELUX dakraam duurt circa 2 uur, afhankelijk van de werksituatie.

Dit geven wij aan als wij u de opdrachtbevestiging sturen. Hier staat zowel de datum in als het tijdstip waarop u ons kunt verwachten. Uiteraard kunnen wij een ander moment inplannen als dat u beter uit komt.

U ontvangt na afloop van de montage een factuur per e-mail. Wij verzoeken u deze binnen 7 dagen na montage naar ons over te maken.

Wanneer u van ons en offerte ontvangt, dan vermelden wij altijd hoe lang de wachttijd op dit moment bedraagt. Zo weet u waar u aan toe bent. Meestal kunnen wij u snel helpen.

Wij zijn op meerdere manieren verzekerd.

  1. Wij zijn lid van branchevereniging VLOK. Als er een geschil zou ontstaan, dan kunnen wij dit laten voorkomen bij een onafhankelijke geschillencommissie. Hiervoor zijn wij verzekerd.
  2. Als officieel montagepartner van VELUX, biedt VELUX ook 10 jaar garantie op onze montage. Zo bent u verzekerd van goed werk.
  3. Wij hebben ook zelf een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Staat uw vraag hier niet tussen?